Učitavanje...
Ukupno:0,00 RSD
Korpa
Beograd:011 424-32-15 Novi Sad:021 630-27-78 Kragujevac:060 444-09-52 Podgorica:+382 (67) 322-874

Servis i instalacija

Tehničku podršku IGEPA Polikarbonata čini tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom, koji su u svakom momentu spremni da Vam izađu u susret i pruže profesionalnu podršku.

Naš cilj je da kontinuirano pratimo globalni razvoj tehnologija u digitalnoj štampi i da uvek koristimo inovativna rešenja u proizvodima i uslugama koje nudimo svojim korisnicima, tako da na najbolji mogući način možemo rešiti sve vrste problema u procesu štampe.

Naše znanje i iskustvo naših partnera zajednički udružujemo da maksimalno ispunimo ciljeve korisnika primenjujući ono u šta verujemo u svaki projekat i kontakt sa klijentima.

Servis IGEPA Polikarbonata Vam pruža sledeće usluge:
  • Projektovanje, razvoj i implemetaciju poslovnih rešenja za rast i razvoj Vaše kompanije.
  • Servis, popravka i nadogradnja mašina.
  • Popravka, servis i dijagnostika digitalnih, UV i ekosolventnih štampača.
  • Tehničku podršku i servis u garantnom i vangarantnom roku.
Naš veliki lager rezervnih delova, tim od 4 servisera sa dugogodišnjim iskustvom u servisu mašina i brzo delovanje je nešto što izdvaja naš servisni tim od svih ostalih.

U slučaju problema kontaktirajte našu tehničku podršku (servisere) putem e-maila:
milan.todorovic@oracalpolikarbonati.com

Dovoljno je da unesete tip uređaja, kratak opis greške koja se pojavljuje i broj telefona na koji ste dostupni. Naš tehnički tim će reagovati najbrže moguće i rešiti problem.

U mnogim slučajevima je rešenje problema moguće održavanjem na daljinu. U tom slučaju koristimo program TeamViewer, čime postižemo brzo uklanjanje kvara ili problema, kako bi klijent što pre nastavio sa procesom rada. Ukoliko je potreban dolazak tehničara, naš tehnički tim će ugovoriti termin.