Učitavanje...
Ukupno:0,00 RSD
Korpa
Beograd:011 424-32-15 Novi Sad:021 630-27-78 Kragujevac:060 444-09-52 Podgorica:+382 (67) 322-874

Politika privatnosti

Takođe, saznajte i kako koristimo "kolačiće".

IGEPA Polikarbonati d.o.o štiti sve podatke koje sakuplja i čuva o svojim kupcima, tj. u daljem tekstu korisnicima sajta.

Korisnici sajta www.igepa.rs prihvataju da se podaci o njima koriste u skladu sa Politikom privatnosti.

IGEPA Polikarbonati d.o.o sakuplja podatake sa ciljem pružanja usluge koja adekvatno odgovara na zahteve korisnika sajta u skladu sa ISO 9001:2015. Podaci uključuju sve formulare koje korisnici sajta popunjavaju na sajtu uključujući ime i prezime, adresu, broj telefona, e-mail adresu i ostale podatke koje mogu ostaviti na sajtu. IGEPA Polikarbonati d.o.o koristi sakupljene podatke u svrhu obrade zahteva korisnika sajta. IGEPA Polikarbonati d.o.o povremeno šalje newsletter na kontakt e-mail u sklopu planiranih akcija sezonskih proizvoda, a korisnici sajta imaju mogućnosti da se ispišu sa mejling liste.

IGEPA Polikarbonati d.o.o ne razmenjuje podatke o svojim korisnicima sajta sa trećim licima.
IGEPA Polikarbonati d.o.o može koristiti podatke u cilju održavanja kontakta sa kupcima/korisnicima sajta.
IGEPA Polikarbonati d.o.o primenjuje standardne bezbednosne mere štiteći lične podatke sakupljene od svojih korisnika:
• pristup ličnim podacima sa lozinkom
• ograničen pristup osetljivim podacima od strane zaposlenih u preduzeću

Dostavljanjem ličnih podataka preduzeću IGEPA Polikarbonati d.o.o od strane koristika sajta, korisnik sajta razume i slaže se sa činjenicom da bezbednost, integritet i privatnost njegovih podataka ne može biti 100% zagarantovana.
Korisnici sajta su duzni da pristupne podatke koriste u sopstvene svrhe i da ih ne dele sa trećim licima.

Svaka izmena postaje važeća nakon njenog objavljivanja na sajtu www.oracalpolikarbonati.com. Korisnici sajta se obavezuje da se upoznaju sa politikom privatnosti sa ciljem da bi bili adekvatno upoznati sa pravima i obavezama koji proističu iz politike privatnosti.

IGEPA Polikarbonati d.o.o zadržava pravo da prema potrebama uskladi Politiku privatnosti.

Za sva pitanja vezano za primenu Politike privatnosti u cilju zaštite ličnih podataka možete se obratiti kontakt osobi za zaštitu ličnih podataka: direktor@oracalpolikarbonati.com, ili na adresu: IGEPA Polikarbonati d.o.o, Smederevski put 41a, 11130 Beograd, sa napomenom „Zaštita ličnih podataka“.

Politika o kolačićima

Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na Vašem računaru ili mobilnom uređaju obezbeđujući efikasnije funkcionisanje web sajtova i stranica. Kolačići omogućavaju našem sajtu da Vas prepozna i zapamti važne informacije kako bi Vam korišćenje sajta bilo udobnije.

Kompanija Igepa Polikarbonati na svom web sajtu koristi tri tipa kolačića:

1. Kolačiće funkcionalnosti - oni nam pomažu da unapredimo Vaše korisničko iskustvo prilikom posete našem sajtu.
2. Kolačiće analitike - nam omogućavaju da unapredimo sveukupno korisničko iskustvo na našem sajtu prikupljanjem relevantnih analitičkih podataka. Više informacija o ovim kolačićima možete dobiti na: https://policies.google.com/technologies/types
3. Kolačiće marketinga - služe da Vam prikažu relevantne oglase koji su u skladu sa Vašim interesovanjima i koji Vam mogu biti značajniji od drugih. Ovaj tip kolačića nam omogućava prikazivanje personalizovanih reklama na sajtovima naših partnera, na društvenim mrežama, kao i na sajtovima za pretraživanje sadržaja interneta. Više informacija možete dobiti na: https://policies.google.com/technologies/types