Učitavanje...
Ukupno:0,00 RSD
Korpa
Beograd:011 424-32-15 Novi Sad:021 630-27-78 Kragujevac:060 444-09-52 Podgorica:+382 (67) 322-874

Načini plaćanja

NAČINI PLAĆANJA ZA FIZIČKA LICA
Fizička lica svoju online porudžbinu mogu platiti:

POUZEĆEM
Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje iznosa sa narudžbenice prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši u gotovom novcu na ruke kuriru koji vam donosi pošiljku.

UPLATNICOM NA ŠALTERU
Plaćanje uplatnicom na šalteru podrazumeva da nakon naručivanja iznos sa narudžbenice uplatite putem opšte uplatnice na šalteru pošte ili bilo koje poslovne banke. Ukoliko kupujete kao pravno lice (firma) na šalteru se popunjava „nalog za prenos“. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobijate putem emaila neposredno nakon kreiranja narudžbenice. Takođe, pomenute podatke i detaljne instrukcije oko plaćanja možete uvek pogledati na stranici „Vaš nalog“. Po evidentiranju vaše uplate, proizvodi sa narudžbenice se pakuju i šalju na adresu za isporuku.

E-BANKINGOM 
Plaćanje E-Bankingom podrazumeva da nakon naručivanja, iznos sa narudžbenice uplatite e-bankingom preko svog računara. E-banking je opcija plaćanja koju vam omogućava vaša poslovna banka. Za više informacija konsultujte svoju banku kod koje posedujete tekući račun. Ovaj način plaćanja u većini slučajeva koriste pravna lica (firme).

Neophodne podatke za plaćanje e-bankingom dobijate putem emaila neposredno nakon kreiranja narudžbenice. Takođe, pomenute podatke i detaljne instrukcije u vezi plaćanja možete uvek pogledati na stranici „Vaš nalog“. Po evidentiranju vaše uplate, proizvodi sa narudžbenice se pakuju i šalju na adresu za isporuku.


NAČINI PLAĆANJA ZA PRAVNA LICA
Proizvode koje želite da poručite putem internet prodavnice, možete platiti na dva načina: 

PROFAKTURA
Uplatom profakture putem računa u banci. Ovaj način plaćanja se odnosi na kupce koji nemaju Ugovor o poslovnoj saradnji. Roba se isporučuje tek nakon registrovanja uplate.

PLAĆANJE SA ODLOŽENOM VALUTOM PLAĆANJA  (za kupce koji imaju odobreno odloženo plaćanje)
Plaćanje sa odloženom valutom plaćanja. Ovaj način plaćanja se odnosi samo na kupce koji imaju sklopljen Ugovor o poslovnoj saradnji sa odloženom valutom plaćanja.