Učitavanje...
Ukupno:0,00 RSD
Korpa
Beograd:011 424-32-15 Novi Sad:021 630-27-78 Kragujevac:060 444-09-52 Podgorica:+382 (67) 322-874

Isporuka

Rok isporuke
Nakon potvrde, porudžbina ulazi u status obrade. Pravnim licima će po završetku obrade biti prosleđena profaktura, dok će kod porudžbina fizičkih lica ista biti prosleđena na pakovanje i isporuku putem kurirske službe.

Uobičajeni rok isporuke je 1 radni dan a najviše 30 dana shodno Zakonu, za sve artikle iz našeg asortimana.

Preuzimanje pošiljke
Kuriri BEX Express-a (eksterna firma koja vrši dostavu robe za Oracal polikarbonati), pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 08:00-16:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket i utvrdite da li postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite pozivom na broj 011/42-43-262 ili putem e-mail-a web@oracalpolikarbonati.com . Ukoliko na pošiljci ne postoje vidljiva oštećenja, preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči dva puta. Uobičajena praksa je, ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na broj telefona koga ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju. U eksternim slučajevima možemo koristiti usluge drugih kurirskih službi (DExpress i/ili Post Express)

Cena isporuke za fizička lica
Troškovi isporuke/dostave nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se dodatno naplaćaju po zvaničnom cenovniku BEX kurirske službe (Cenovnik usluga - Bex kurirska služba).

*NAPOMENA:
Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI KUPOVINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.