Učitavanje...
Ukupno:0,00 RSD
Korpa
Beograd:011 424-32-15 Novi Sad:021 630-27-78 Kragujevac:060 444-09-52 Podgorica:+382 (67) 322-874

Piši-Briši

Piši-briši folija ima izuzetnu fukcionalnu upotrebnu vrednost. Praktičan za vrtiće, dekoracije ustanova, igraonice, škole jezika, kreativne radionice, funkcionalna i za restorane u kojima se prezentuju dnevne ili nedeljne ponude.

Uslov kupovine:
• Prodaje se na minimum 0.5 m dužine.

Korpa
Molimo odaberite način kupovine!
Podeli:
Artikli u ponudi
Šifra Naziv JM Cena sa PDV-om
005501 Piši-briši Blackboard film - Blackboard film crna (koleta: 1.26) m2 1.402,80 RSD
006409 GD-Piši-briši laminacijski PET film - PET film 38 mikrona providna (koleta: 1.27) m2 1.340,40 RSD
006550 GD-Piši-briši laminacijski PET film - PET film 38 mikrona providni (koleta: 1.07) m2 1.366,80 RSD
007577 Piši-briši Whiteboard film - Whiteboard film BELA (koleta: 1.20) Novo m2 1.564,80 RSD

Specifikacija

Piši-briši je folija koja ima izuzetnu fukcionalnu upotrebnu vrednost.
Pomoću ove folije izložbeni saloni, sale za sastanke, promocije, prezentacije, zidne površine u Vašoj firmi mogu estetski lepše da izgledaju uz primenu piši-briši folija. Po ovoj foliji se piše markerom i jednostavno briše, čime ista folija može da se koristi neograničen broj puta.
Piši-briši folija je vrlo praktična jer može da se nanosi na zidne površine (bez velikih tehničkih zahteva), dovoljno je samo da ima ravnu strukturu i da površina bude suva bez vlage, (nije preporučljivo direktno postavljanje na okrečen zid). Folija može da se lepi i na staklene površine i pločaste materijale kao što su Smart X, Klirit, Forex, Veralit (koje imamo u našoj ponudi). Osim na zidne površine, ova folija može da se lepi i na staklene površine i pločaste materijale.
Piši-briši se svrstava u vrlo tražen materijal za svakodnevno korišćenje. Praktičan je i za vrtiće, dekoracije ustanova, igraonice, škole jezika, kreativne radionice, funkcionalna i za restorane u kojima se prezentuju dnevne ili nedeljne ponude.

U našoj ponudi imamo piši-briši: crnu, belu i providnu foliju. / Providna folija proizvodnje Guandong (Italija).

Možete je laminirati na bilo kojem štampanom mediju za pisanje i brisanje markerom više puta. Da bismo izbegli bilo kakve fleke, preporučuje se uklanjanje pisanja najmanje jednom mesečno. Debljina 50 mikrona dostupna je u rolnama širine 126 cm.

Crna piši-briši je specijalno namenjena za upotrebu sa tečnim olovkama za krede i markere. Zbog toga imamo širok spektar primene za proizvodjače znakova, prodavce opreme, dizajnere enterijera. Film je otporan na prskanje i ogrebotine i lako se čisti. Crna piši-briši dostupna je u rolnama širine 126 cm. Proizvođač je X-film (Nemačka).

Bela piši-briši je folija za oglasne table po kojima možete pisati flomasterom. Lako se održavaju i brišu uz pomoć suve krpe. Pogodna je za prezentacije, kancelarije kao i za kućnu upotrebu. Uz ovu vrstu folije različite površine mogu biti pretvorene u bele oglasne table, po kojima možete pisati flomasterima. Ova folija idealna je za dnevne izmene teksta, kao što su dnevni meniji u restoranima, pogodan je za objekte kao što su kancelarije, sale za sastanke ili učionice, kao i za kućnu upotrebu. Bela piši-briši dostupna je u rolnama širine 126 cm. Proizvođač je X-film (Nemačka).

Uslov prodaje piši-briši je 50 cm iz postojeće širine rolne.

Pitanja i odgovori