Učitavanje...
Ukupno:0,00 RSD
Korpa
Beograd:011 424-32-15 Novi Sad:021 630-27-78 Kragujevac:060 444-09-52 Podgorica:+382 (67) 322-874

Folded program

Folded proizvodi, izuzetno lagana konstrukcija: pultova, displeja, polica napravljena od polipropilenske pene.
Lako i jednostavno sklapanje (klik sistem) bez potrebe za zavrtnjima ili bilo kakvim lepljenjem.
Folded proizvodi se prodaju bez štampe. Mogućnost UV štampe i/ili štampe na folijama i lepljenje iste na proizvod.
Vodootporni i UV otporni, žilavi i ne cepaju se niti deformišu pod uticajem vlage. Mogu se koristiti u spoljnim uslovima, osim po vetrovitom vremenu kada su nestabilni kao i svi displeji ovakve vrste zbog velike površine.
Prenosivi lako sklopljivi Folded proizvodi, pogodni za korišćenje na: sajmovima, snimanjima, promocijama proizvoda, raznim događajima gde želite da istaknete vaš proizvod.

Napomena:
Za više informacija i poručivanje Folded proizvoda molimo vas:
- kontaktirajte vašeg referenta prodaje
- pošljite upit na: office@oracalpolikarbonati.com
- ili nas pozovite na: 011/4243-215 ; 011/4243-216

Folded promo pult - kako sklopiti? (video)
Folded pano - kako sklopiti? (video)
Folded promo zid/štand - kako sklopiti? (video)

Korpa
Ovo polje je obavezno!

Molimo pročitajte pažljivo uslove kupovine i čekirajte polje slažem se!
Uslov kupovine:• Nema specifičnih uslova kupovine.
Podeli:
Artikli u ponudi
Slika Naziv JM Cena sa PDV-om
007225 - Folded Wall - Zid kom 31.680,00 RSD
007226 - Folded Display - Roll up kom 7.920,00 RSD
007238 - Folded Conter - Promo pult kom 10.800,00 RSD
007253 - Folded polica 4 nivoa , 40x30 cm kom 6.378,00 RSD
007320 - Folded Wall (Zid)- 5 polja kom 62.693,00 RSD

Specifikacija

Folded Wall (Sklopivi zid/štand)
prenosivi lako sklopljivi polipropilenski štand pogodan za korišćenje na sajmovima, snimanjima, promocijama proizvoda, raznim događajima gde želite da istaknete vaš proizvod.
Isporučuje se u kofer kutiji i lako se sastavlja uz ilustrovano uputstvo za manje od 5 minuta na licu mesta. Za sklapanje/montažu nije potreban nikakav alat, lepljenje ili bilo kakav mehanizam. (klik klak metoda sklapanja).
Promotivna pozadina je koncipirana da se može koristiti neograničen broj puta. Može se rebrendirati jednostavnom zamenom samolepljive folije na primarnoj površini.
Folded Wall je izrađen od plastičnog materijala, vodootporan je, UV otporan, žilav i ne cepa se niti deformiše pod uticajem vlage. Može se koristiti u spoljnim uslovima, osim po vetrovitom vremenu kada je nestabilan kao i svi displeji ovakve vrste zbog velike površine. Dimenzija Folded wall-a 250x80x250 cm.

Sklopivi pult izrađen od polipropilena. Isporučuje se u kofer kutiji i lako se sastavlja uz ilustrovano uputstvo. Za sklapanje nije potreban nikakav alat, lepljenje ili bilo kakva druga operacija, već se celokupan proces završava za nekoliko minuta prateći priloženo uputstvo, jednostavno poput sklapanja igračke iz čokoladnog jajeta.
Folded Counter (Sklopivi pult) je koncipiran da se može koristiti neograničen broj puta. Može se rebrendirati jednostavnom zamenom samolepljive folije na primarnoj površini. Obzirom da je izrađen od plastičnog materijala, pult je vodootporan, UV otporan, žilav i ne cepa se niti deformiše pod uticajem vlage. Može se koristiti u spoljnim uslovima.

Sklopivi displej izrađen od polipropilena. Isporučuje se u kofer kutiji i lako se sastavlja uz ilustrovano uputstvo. Za sklapanje nije potreban nikakav alat, lepljenje ili bilo kakva druga operacija, već se celokupan proces završava za nekoliko minuta prateći priloženo uputstvo, jednostavno poput sklapanja igračke iz čokoladnog jajeta.
Displej je koncipiran da se može koristiti neograničen broj puta. Može se rebrendirati jednostavnom zamenom samolepljive folije na primarnoj površini. Obzirom da je izrađen od plastičnog materijala, displej je vodootporan, UV otporan, žilav i ne cepa se niti deformiše pod uticajem vlage. Može se koristiti u spoljnim uslovima, osim po vetrovitom vremenu kada je nestabilan kao i svi displeji ovakve vrste zbog velike površine.
Spajanjem više ovakvih displeja možete formirati zid neograničene dužine. Osnovne dimenzije displeja su 85cm širine i 200cm visine.

Pitanja i odgovori