Učitavanje...
Ukupno:0,00 RSD
Korpa
Beograd:011 424-32-15 Novi Sad:021 630-27-78 Kragujevac:060 444-09-52 Podgorica:+382 (67) 322-874

DTF tehnologija stiže i u ORACAL

23.03.2021

Ne može se poreći da DTF (DirectToFilm) tehnologija štampe krupnim koracima ulazi u štamparsku industriju, zbog svojih prednosti poput:

•  Lakoća u radu (user friendly),
•  Nije potreban pretretman tamnih podloga
•  Ekonomična cena
•  Brzina štampe
•  Kvalitet i trajnost otiska
•  Mogućnost izrade personalizovanih proizvoda.

U poređenju sa tradicionalnim metodama štampe kao što su SITO i DTG, DTF štampači su cenovno povoljniji i postaju jedna od najpopularnijih tehnologija za štampu tekstila.

Oracal Polikarbonati svojim kupcima, kao i uvek, nudi najbolje proizvode, čineći da se njihovi korisnici osećaju zadovoljnim sa onim što su kupili. S tim u vezi, kao zvanični distributer Nanodiy proizvoda, Oracal Polikarbonati proširuje svoju ponudu sa jedinstvenim DTF paketima:

•  Nanodiy DTF Basic paket sadrži A3 Epson L1800 štampač modifikovan za DTF štampu, plus RIP i dodatnu opremu koja će vam trebati da započnete svoj DTF posao! Zbog sedimentacije bele boje, neophodno je ručno promućkati rezervoara sa bojama. Takođe, potrebno je ručno naneti stabilizatorski prah na aplikaciju nakon štampe. Sve ovo zahteva dodatni utrošak vremena i utiče na produktivnost. Ukoliko imate više vremena za manuelni rad, onda je DTF Basic pravo rešenje za vas.

•  Nanodiy DTF Plus paket sadrži dodatnu modifikaciju. Naime kućište je izrađeno od kvalitetnog metala, dizajnirano i prilagođeno dodatnoj modifikaciji. Reč je o sistemu za mešanje bele boje, što sprečava mogućnost sedimentacije boje u kertridžu. Stabilizator se nanosi ručno.

•  Nanodiy DTF Pro dizajnom podseća na DTF Plus, ali samo na prvi pogled. Naime, reč je o znatno poboljšanoj verziji. Pored mešača za belu boju, bitno poboljšanje je i dodatak za štampu iz rolne u širini od 30cm. Ali to nije sve, za ovu platformu prilagodili smo stabilniji printer i time povećali brzinu štampe za dva puta. Da je reč o produkcijskoj mašini, govori i specijalno dizajnirana priključna mašina, koja automatski istresa višak pudera kao i temperaturno fiksira štampanu aplikaciju za film.

•  Nanodiy DTF Premium je ultimativni paket na tržištu. Sa produktivnošću od 200% do 400% u odnosu na DTG sisteme (gde se cena DTG-a kreće od 15.000 do preko 30.000€), ne iznenađuje da će DTF Premium paket zasigurno postati česti deo opreme u štamparijama svih veličina.

Štampa trajne i intenzivne otiske u boji, izgrađen je sa robusnom i pouzdanom glavom (sistem dvostruke glave za štampanje). Poseduje sistem za automatsko stabilizovanje i fiksiranje printa na film.

Nanodiy DTFpremium se fokusira na funkcijonalnost, brzinu i kvalitetan rezultat.

Jedan od sinonima za Nanodiy DTF Premium paket je sigurno „brzina“.

Naime, štampa ovog printera prelazi 10m2 na 1h, a štampana aplikacija se, bez pre tretmana, može preneti na svetli i tamni tekstil ... i to sve za ispod 15.000€

Ovaj paket, ima značajan napredak u odnosu na alternativne tehnološke sisteme, a kada uzmemo u obzir cenu koja će biti ispod 15.000€, verujemo da će postati jedna od omiljenih tehnologija na tržištu tekstila.

Nanodiy DTF boje, film i potrošni materijal kao i printeri, uskoro će biti dostupni u svim poslovnicama Oracal Polikarbonata.
I da zaključimo, bez obzira da li se bavite personalizovanom, produkcijskom štampom ili vam DTF treba samo za lične potrebe uvereni smo da će svako pronaći odgovarajući paket iz široke ponude Nanodiy DTF paketa.

Podeli vest: