ORACAL CHAT

Poštovani,
da li možemo nekako da vam pomognemo?
Pošaljite

Znanje i iskustvo

Oracal polikarbonati

Oracal Polikarbonati d.o.o.

je firma nastala na iskustvu stečenom dugogodišnjim radom osnivača u zapadnoj Evropi, danas sa oko 35 zaposlenih, na tri lokacije u dve države. Veoma smo dinamična firma širimo poslovanje i vidike takoreći svakodnevno, i zato se sada potruditi da budemo sto kraći i damo Vam što sažetije informacije o nama.

Osnovna delatnost je trgovina iz uvoza, ali sve više širimo ponudu usluge, obrade i proizvodnje. Najveći broj naših klijenata je iz reklamne industrije, zatim iz građevinske, kao i sve veći broj u maloprodajnom delu poslovanja.

Obzirom da smo zastupnici nekoliko najvecih Evropskih proizvođača jasna je naša orijentisanost ka kvalitetnim materijalima kao i kvalitetu uopšte u svim segmentima poslovanja.

Naše poslovanje smo uskladili i sertifikovali ISO standardom 9001:2008, što dodatno govori o našoj ozbiljnosti i apsolutnoj posvećenosti kvalitetu i samo kvalitetu, u svim segmentima rada.

Izgradili smo svoj ugled jer poštujemo i velike i male klijente, dajemo kompletnu uslugu na jednom mestu, imamo veoma široku ponudu i materijala i usluge, uvek stabilan lager, i rešavamo sve probleme u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Pošto je sve usmereno na zadovoljstvo naših klijenata i na dugoročnu saradnju, upravo na taj odnos ka klijentima obraćamo posebnu pažnju. Trudimo se da unapred predvidimo kretanja na tržištu i kreiramo ponudu u skladu sa najaktuelnijim događajima, kako u samoj ponudi materijala, tako i u obradi tih materijala, prevozu a takođe i kreditnoj politici.

Naglasili bi ipak našu spremnost da sva svoja znanja u obradi materijala kao i u poslovanju uopste, prenesemo i Vama i Vasim zaposlenima po potrebi, a sve u cilju podizanja kvaliteta ka krajnjem korisniku i samim tim povećanju obima ukupnog zajedničkog poslovanja.

Imamo više lično svojih proizvoda u delu aluminijumskih profila za svetleće reklame, i radimo na širenju proizvodnje sličnih a i drugih tipova proizvoda.

Mi rastemo jer investiramo kontinuirano: u opremu za obradu materijala iz naše ponude, u nove materijale, u obuku svojih zaposlenih, u organizaciju što kraćeg vremena isporuke kupcima...

Na vidnim mestima u našoj firmi izložena je i klijentima i zaposlenima, ukratko definisana Politika kvaliteta naše firme, koju i Vama predstavljamo.

    Nazad