ORACAL CHAT

Poštovani,
da li možemo nekako da vam pomognemo?
Pošaljite

Politika privatnosti

Sajt www.oracalpolikarbonati.com je vlasništvo Oracal polikarbonata d.o.o. Za vreme korišćenja sajta www.oracalpolikarbonati.com, primenjuju se ovde navedena Pravila i uslovi korišćenja, kao i svi važeći i primenjivi zakoni. Oracal polikarbonati d.o.o. zadržava pravo izmene i ažuriranja ovih pravila i uslova u svakom trenutku i bez najave.

Zaštita privatnosti korisnika

www.oracalpolikarbonati.com može biti posećivan i korišćen bez unošenja bilo kojih ličnih podataka.

Neki delovi www.oracalpolikarbonati.com koji omogućuju preuzimanje informacija ili usluga mogu zahtevati da korisnici unesu lične podatke da bi koristili usluge ili da bi pristupili posebnim oblastima, ili da se registruju kao korisnici uz zaštitu lozinkom. U ovim slučajevima, www.oracalpolikarbonati.com napominje sa kojom svrhom se podaci traže, kao i da li je unošenje podataka opciono ili obavezno za korišćenje predmetnih usluga.

www.oracalpolikarbonati.com čuva i upotrebljava korisnikove lične podatke samo za konretnu svrhu koju je korisnik imao na umu, to jest sa kojom se saglasio. Upotreba ličnih podataka za bilo koju drugu svrhu je moguća samo ukoliko je to legalno. Svi korisnikovi podaci će biti čuvani kao poverljivi i smeju biti prosleđivani zaposlenima i saradnicima www.oracalpolikarbonati.com samo ukoliko je to neophodno striktno za svrhu koju je korisnik imao na umu. Ovi podaci neće biti prosleđeni nijednom spoljnom trećem licu osim ukoliko je Oracal polikarbonati d.o.o. pod zakonskom obavezom da to učini.

Na zahtev, Oracal polikarbonata d.o.o. će korisniku obezbediti informacije o prikupljenim i pohranjenim ličnim podacima. Oracal polikarbonata d.o.o. će ispraviti bilo koju netačnost podataka na zahtev korisnika. Korisnik može u bilo koje vreme opozvati saglasnost o korišćenju i pohranjivanju ličnih podataka i Oracal polikarbonata d.o.o. će bez odlaganja izbrisati informacije po prijemu opoziva. U slučajevima gde je Oracal polikarbonati d.o.o. obavezan da podatke čuva pohranjene određeni vremenski period, podaci će biti učinjeni nedostupnim.

Nazad