ORACAL CHAT

Poštovani,
da li možemo nekako da vam pomognemo?
Pošaljite

Proizvodi i usluge

 • LED moduli i napajanja
 • Aluminijumski kompozitni paneli

  Aluminijumski kompozitni paneli

  Ponudu Alu panel ploča proširili smo novim debljinama alu zida, novim dimenzijama tabli, tablama u boji sa obe strane, kao i tablama proizvedenim namenski za najbolje rezultate prilikom direktne štampe.
 • Štampač nagrađen Zlatnim pečatom na 37. Grafimi

  Štampač nagrađen Zlatnim pečatom na 37. Grafimi

  Na 37. Međunarodnom sajmu grafičke, papirne i kreativne industrije GRAFIMA, stručni žiri u sledećem sastavu: Srećko Bugarinović - predsednik, Velibor Božović i Kristina Jovanović je nagradio najuspešnije učesnike u šest robnih grupa.
 • Ambasador Švajcarske u Srbiji otvorio Grafimu 2015

  Ambasador Švajcarske u Srbiji otvorio Grafimu 2015

  O kompaniji koja je domaćin Sajma - ORACAL polikarbonati, govorio je Dejan Karić, direktor, koji je napomenuo da firma postoji od 2002. godine, ima pedesetak zaposlenih, posluje u više gradova u Srbiji, ali da imaju kupce širom sveta.
 • Edukacija studenata i izložba radova u Ulici kreativnih rešenja

  Edukacija studenata i izložba radova u Ulici kreativnih rešenja

  Oracal polikarbonati je pokrenuo projekat edukacije studenata, kroz upoznavanje studenata sa savremenim materijalima i kao i procesom njihove obrade, a u cilju praćenja svetskih trendova korišćenja savremenih materijala u procesu pravljenja nameštaja.
 • Izložba i predavanje Slavomira Stojanovića

  Izložba i predavanje Slavomira Stojanovića

  Zamislite samo kancelariju sa divnim pogledom, svetao i moderan radni prostor... Međutim, u praksi da bi se do te idilične radne ili životne atmosfere došlo, potrebno je rešiti nekoliko osnovnih problema. Izolacija, sigurnost, privatnost i estetika.

Nazad