ORACAL CHAT

Poštovani,
da li možemo nekako da vam pomognemo?
Pošaljite

NOVO U PONUDI HOMOLOGOVANE FOLIJE ZA AUTO STAKLA

     
 

 
 

HOMOLOGOVANE FOLIJE ZA AUTO STAKLA

 
 

Homologovane folije za zatamnjivanje auto stakala sa 10 godišnjom garancijom od Nemačkog proizvođača, Solar Screen, od sada i u našoj ponudi.

 

Folije su dostupne u četiri nijanse u širinama od 152cm i 76cm:

1. Auto folija Black Plus 55%/1524

2. Auto folija Black Plus 55%/762

3. Auto folija Black Plus 65%/762

4. Auto folija Black Plus 85%/1524

5. Auto folija Black Plus 95%/1524

 

Folija ima fabrički utisnute kodove na obe strane rolne od 152cm, po ivici, a rolna od 76cm ima samo sa jedne strane (jer nije fabrička već sečena rolna 152cm na pola). Ti kodovi dokazuju državnim organima da je folija atestirana i kod njih u bazi zavedena.

 

Da bi se uradio atest na vozilu nije moguće da montažu uradi fizičko lice, već je potrebno da to uradi OVLAŠĆENO PRAVNO LICE

 

Ukoliko vas zanima kako da dođete do ovlašćenog servisa za montažu folije ili kako da postanete ovlašćeno pravno lice sa dozvolom za montažu folije za stakla, kontaktirajte nas http://www.oracalpolikarbonati.com/kontakti/kontakt/

 

Šta vam je potrebno da bi ste dobili atest?

Krajnjem klijentu je za atest potrebno:

- Uverenje/potvrda od strane ovlašćenog pravnog lica koje je ugradilo tu foliju - Potvrda proizvođača automobila (BMW, Fiat, Mercedes, Opel...) da se folija sme ugraditi na vozilo. Neki proizvođači to naplaćuju, neki ne (cena 0 din – 4000din). Tu potvrdu obezbeđuje najčešće firma koja ugrađuje foliju.- Da se nakon montaže uradi ispitivanje u AMS (2.400 din, najčešće radi krajnji klijent, a može i lice koje montira foliju, stvar njihovog dogovora) - Da se uplati Agenciji za bezb. saobraćaja 3.310 din (obrada dokumentacije, uplatnice se dobijaju u AMS prilikom ispitivanja) - Da se uradi tehnički pregled = 1.000din – 2.500din (Tehnički se može raditi bilo gde, ne mora u AMS)

 

Sve u svemu, ukupan trošak samo za atest je 60€ - 90€ (oko 60€ je ako proizvođač automobila ne naplaćuje potvrdu, skuplje je samo za iznos te potvrde).

Preko toga je iznos materijala i ugradnje (70€-90€ okvirno) i to je onda ukupan iznos potreban da bi imali vozilo sa zatamnjenim staklima.

 

Prodajni tim Oracal Polikarbonati

 

 

 
 

Nazad