ORACAL CHAT

Poštovani,
da li možemo nekako da vam pomognemo?
Pošaljite

Moć reklamne poruke

Hodnici i predvorja zgrada sa visokom frekvencijom prolaznika predstavljaju savršeno mesto da prikažete slogan ili logo vaše kompanije i time date posetiocima trajni prvi utisak vašeg poslovanja.

Budite kreativni prilikom kreiranja svoje reklamne poruke ili znaka. Prepustite se mašti, jer opcije materijala, boja i dizajna su gotovo neograničene.

Materijali

Reklamni znakovi se mogu izraditi od širokog spektra i kombinacije materijala. Za proizvodnju reklamnih znakova najčešće se koriste akrilne ploče (klirit ili pleksiglas). Razlog tome jeste činjenica da je ovo veoma funkcionalan i ekonomičan materijal koji se može koristiti za pravljenje efektnog i profesionalnog reklamnog znaka. Može se termooblikovati i na taj način dobiti različite 3D oblike. Akrilne table su dostupne u različitim bojama, završnim obradama (mat i sjaj) i debljinama. Izuzetno su kompatibilne sa drugim materijalima, te se često koriste u kombinaciji sa ACP, PVC, ABS i mnogim drugim materijalima.

Upotrebom PVC samolepljivih folija u boji, vaša reklama će poprimiti potpuno novu dimenziju. Pored više od 50 dostupnih boja, folije se još razlikuju po površini koja može biti mat i sjaj.

Osvetljenje

Trikovima rasvete, možete diferencirati vašu poruku od okruženja i time je učinite upadljivijom. Možete koristiti pozadinsko svetlo i prosvetliti natpis ili pak osvetliti ih spreda. Međutim, razvojom novih tehnologija LED rasveta je naišla na široku primenu pri izradi reklamnih znakova.

Veliki izbor repromaterijala i mašina za izradu reklamnih natpisa možete pronaći u širokoj ponudi kompanije Oracal polikarbonati.

Nazad