ORACAL CHAT

Poštovani,
da li možemo nekako da vam pomognemo?
Pošaljite

GRAFIMA 2018 - SAJAMSKA PONUDA ORACAL POLIKARBONATA DOSTOJNA JUBILEJA

Za jubilarni 40. popularni sajam, kompanija Oracal Polikarbonati najavljuje nekoliko značajnih noviteta:

 

GRAFIMA 2018  - SAJAMSKA PONUDA ORACAL POLIKARBONATA DOSTOJNA JUBILEJA

 

Za jubilarni 40. popularni sajam, kompanija Oracal Polikarbonati najavljuje nekoliko značajnih noviteta:

 

Prvi put na našem tržištu posetioci će imati priliku da na delu vide mašinu koja predstavlja kulminaciju decenijskog usavršavanja štampača namenjenih za direktnu štampu na odeću.

Reč je o DTG M2 štampaču i štamparskoj platformi specijalno dizajniranoj za tekstilne aplikacije, koja postavlja nove standarde u brzini i fleksibilnosti.                                                                                                                                 

 

Pored ove premijere, kompanija Oracal Polikarbonati će na sajmu predstaviti i redizajniranu „user friendly“ verziju već dobro poznate laserske graverice JQ. Osim redizajna usavršen je optički sistem i sistem kontrole, tako da se dobija potpuno novi laser po staroj ceni.

 

A za one koji tek pokreću svoj biznis, kao deo Oracalove „Startup ponude“ izdvaja se unapređeni, „user friendly“, širokoformatni GRANDO štampač,  sa bržom štampom, novom širinom od 1,6m i povoljnijom cenom.

 

Kao još jedan novitet u svom sajamskom nastupu, kompanija Oracal Polikarbonati najavljuje i prisustvo partnera iz Poljske, kompanije ALB (Automatic Letter Bender) čiji će predstavnici biti na štandu Oracala kako bi prikazali mašinu za izradu 3D slova, koja će sigurno izazvati veliku pažnju.

 

Za posetioce će osim mašina sigurno i ovog puta biti zanimljiva Oracalova originalna postavka u delu štanda namenjenom za promociju pločastih materijala, folija i filmova, gde su iz svoje bogate ponude ovog puta izdvojili da na originalan način predstave proizvode Dispa® i Kapa®, čuvenog 3A Composites-a, kao i podne grafike i specijalne materijale renomirane kompanije Guandong.

 

Kada se svemu tome doda da  će na 172 metara kvadratnih izložbenog prostora za posetioce biti pripremljene stalne prezentacije na kojima će moći u praksi videti i naučiti nove procese i tehnike štampe i dorade, jasno je da je za posetioce sajma i ove godine obezbeđen veoma atraktivan nastup.

Nazad