ORACAL CHAT

Poštovani,
da li možemo nekako da vam pomognemo?
Pošaljite

Dekorativne folije za životno i radno okruženje u potpuno novoj dimenziji

Reflektiv folije pored bezbednosti i izolacije, u svojoj širokoj gami prozorskih folija nudi rešenja koja će vašem životnom i radnom okruženju pružiti potpuno novu dimenziju.

S tim u vezi izdvajamo:

  • 38 vrsta dekorativnih prozorskih folija
  • 7 vrsta peskirnih folija
  • 15 vrsta ogledalo folija
  • 16 vrsta folija u boji.

Dekorativne i peskirne folije

Dekorativne i peskirne folije na jednostavan i brz način mogu promeniti izgled staklenih površina na pregradnim zidovima, prozorima, vratima, itd. Dekorativne folije svojim jedinstvenim dizajnom će oplemeniti prostor u kome boravite, ali isto tako će sačuvati vašu privatnost od nepoželjnih pogleda.

Kroz sledećih nekoliko primera, možete videti praktičnu primenu dekorativnih i peskirnih folija.

Ogledalo folije

Revolucionarna tehnologija „ONE WAY VISION“, stvorila je foliju koja omogućava transparentnost samo sa jedne strane, dok druga strana ima ogledalo efekat.

Najčešću primenu ove folije ste primetili u prostorijama policijskih stanica gde se vrši ispitivanje osumnjičenih. Ideja jeste da svedok nekog zločina može da prepozna osumnjičenog, a da sačuva svoju privatnost.

Međutim, ova folija je naišla na široku primenu u kancelarijama koje su pregrađene staklom i najčešće se koriste kao vizualno odvajanje menadžmenta i ostalih kancelarija ili kancelarije za sastanke od ostatka poslovnog prostora.

Folije u boji

Ukoliko želite da zadržite transparentnost stakla, a unutrašnji prostor oplemenite jednom od 16 različitih boja, Reflectiv folije u boji su pravo rešenje za vas.

Nazad