ORACAL CHAT

Poštovani,
da li možemo nekako da vam pomognemo?
Pošaljite

Fasade u trendu - Alucobond

     
 

 
 

Fasade u trendu - Alucobond

 
 

 

ALUCOBOND je prvi aluminijumski kompozitni panel tog tipa, proizveden od strane jedne od najvećih svetskih kompanija u toj oblasti 3A Composites-a, a čiji je zvanični distributer za Srbiju kompanija Oracal Polikarbonati.

 

Sve je veći broj onih koji su u fasadi od ALUCOBOND panela videli priliku da na reprezentativan način, jasno i simbolično, istaknu svoju posebnost.

 

Među njima je i kompanija LIDL koja je za izgradnju svojih objekata u Srbiji upravo koristila ALUCOBOND, koji kompanija Oracal Polikarbonati plasira na tržište uz obezbeđenu kompletnu podkonstrukciju.

 

Ovaj materijal za fasade je jedinstven po svojim izvrsnim karakteristikama kao što su čvrstoća, stabilnost, dugovečnost, nezapaljivost, raznovrsnost površina - od boja do reljefa, te savršena lakoća oblikovanja.

 

Ako težite perfekciji u pogledu kvaliteta, dizajna, energetski efikasne gradnje, izdržljivost i ekonomske isplatvost, onda ALUCOBOND fasadni paneli objedinjuju sve navedeno.

 

Srdačan pozdrav,

Vaš Oracal Polikarbonati tim.

 
     
 
 
 

Ovaj e-mail Vam je poslat sa sajta www.ORACALPOLIKARBONATI.com. Ovaj e-mail ste dobili zato što želimo da naše registrovane korisnike obaveštavamo o novinama u našoj ponudi.
Ne želite da primate obaveštenja, Odjavite se.

   
 

 

Nazad