ORACAL CHAT

Poštovani,
da li možemo nekako da vam pomognemo?
Pošaljite

Ambasador Švajcarske u Srbiji otvorio Grafimu 2015

Zahvaljujemo se Ambasadoru Švajcarske gospodinu Žan Daniel Ruhu što se odazvao pozivu ORACAL polikarbonata i svečano otvorio 37. međunarodni sa grafičke, papirne i kreativne industrije - Grafima 2015.

On je naglasio da mu je zadovoljstvo da priča o grafičkoj, papirnoj i ostalim srodnim industrijama, koje imaju tako velike kreativne mogućnosti. Pošto živimo u svetu punom jake konkurencije, opstaju samo kompanije koje neguju i razvijaju inovativnost, koje se bave istraživanjima i investiraju u nove programe, rekao je Ruh i kratko predstavio Švajcarsku, zemlju iz koje dolazi.

Kompanija ORACAL polikarbonati, koja ove godine ima ulogu domaćina Sajma, zastupnik je i švajcarske kompanije 3A composites. Uz dobrodošlicu svim izlagačima i posetiocima, predstavnici obe kompanije kratko su predstavili svoju delatnost i poslovanje, predstavljanje obe firme.

O kompaniji koja je domaćin Sajma - ORACAL polikarbonati, govorio je Dejan Karić, direktor, koji je napomenuo da firma postoji od 2002. godine, ima pedesetak zaposlenih, posluje u više gradova u Srbiji, ali da imaju kupce širom sveta.

U ime kompanije 3A composites, koju ORACAL zastupa, Peter Keller je rekao da je reč o firmi koja proizvodi materijale i mašine za štamparsku industriju. Reč je o prepoznatljivom brendu u ovoj privrednoj grani, ali opredeljenje kompanije je da ubuduće sve aktivnije posluje na evropskom tržištu i da povećava izvoz. Keller je izrazio i nadu da će na Sajmu uspostaviti brojne kontakte i saradnju sa srpskim firmama.

Nazad